Misslyckades....

så jag misslyckades med dendär 30dagars utmaningen, blev lite mycket jobb där ett tag, men vi försöker igen och då börjar jag från dag 2.


Men har nu ett annat litet problem. Jag ska nu jobba nätt ett tag framåt och jag vill juh inte missa min träning, så då tänkte jag att då kan jag gå dirrekt från jobb kl 7.30 och träna. vilket jag kommer göra, men min lilla ångest just nu är ska jag gå idag? jag vill men samtidigt så orkar jag inte. och då blir det ingen träning på två dagar i rad. 
men jag skulle kunna ta igen det med 2 timmar istället för en imorgon istället. jo jag tror jag gör så. det e ju första natten. 

längtar efter sängen. eller soffan vart jag nu somnar först. 

God morgon med en god kopp kaffe

Igår kväll åt jag lite bröd och en omlett det va sååååå gott. Natta och Andreas sa att jag såg ut som en galning när jag sa att jag skulle ha en brödbit med ost när vi vänta på tågen. Man uppskattar verkligen det lilla när man tar bort något.
Jag har börjat märka en förändring i mina jobb kläder och många privata kläder sitter bättre nu än innan, och folk på jobb har börjat märka det oxå, men när jag tittar i speglen så ser jag inte de förändringarna, men det kommer juh säkert sen. Vill bara att gäddhänget ska försvinna. vill inte ha det längre. Så om vi kommer iväg till gymmet idag så blir det armar vi ska träna. men va hon ska sova idag.

Utmanad av bästisen

1:a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

2:a bilden: En bild på dig själv.
3:e bilden: En bild på någon i din familj.
4:e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5:e bilden: En gammal bild på dig själv.
6:e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7:e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8:e bilden: En person som du saknar.
9:e bilden: Någon i din släkt.
10:e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11:e bilden: En person du kan berätta allt för.
12:e bilden: En bild på din vardag.
13:e bilden: Du och någon klasskompis.
14:e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15:e bilden: En person som du vill vara med.
16:e bilden: En bild på dig själv.
17:e bilden: En ovanlig bild.
18:e bilden: En bild på din fritid.
19:e bilden: En person som är snygg.
20:e bilden: En bild på dina närmaste.
21:e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22:e bilden: En bild på en tid du saknar.
23:e bilden: En bild från i somras.
24:e bilden: En bild som gör dig glad.
25:e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26:e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27:e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28:e bilden: En tokig bild.
29:e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30:e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
Då Kommer bild nummer ett här, det måste juh vara på Natta som jag både bor och jobbar med. Hon e ett fantastiskt stöd även om hon inte helt håller med om det jag gör eller tycker jag har blivit tråkig så e hon en stor hjälp. tjejen till höger i bilden.

Nyss hem kommen från gymmet

Idag har det varit en bra dag, vaknade vid 10 tiden och tog mig en shake. Den senaste tiden så har jag kännt ett sug efter sött elller kanske inte sött men efter något i mat vägar och idag för att bli av med detta så vid 12 tiden så tog jag en tallrik med äpple och laktosfri yoggi orginal, och tro mig, det va såååååååååååå gått. Det va nästan som att äta en gomet middag på nån fancy restaurang. va man lär sig uppskatta nytig mat när man börjar om från början.
så efter 12 gick vi till gymmet, och vi stog som stela när en tjej hade en av våra vanliga maskiner så vi kunde inte vara sidan om varandra, vi visste inte vad vi skule göra, men det löste sig när hon gick fick vi maskinen tillbaka. Och där gick det utför resten av träningen, vi träna hårt med tramsa igenom det mesta. Vi är så super seriösa annars med träningen idag behövde vi släppa loss.
Ikväll ska jag jobba i baren och det e sista dagen för Eve i hotellet, jag hoppas hon har haft en bra vecka. det har varit jätte kul att ha min kära brorsdotter här i en vecka. även om vi har sovit stor del av den tiden. haha.
men nu e det dags at gå tillbaka till vardagen av regelbunden träning och kontrollerad mat.
Jag stod på jobb här om dagen och drack min lilla shake och en underbar kollega nämnde en dokumentär de hade gjort på de här shakarna som många dricker att de går upp i vikt efter ofta mer än de vägde innan. men då får jag tyvärr säga att då måste dem juh ha ätit fel när de har slutat med shaken? eller? om man håller rätt kost så måste man juh kunna hålla sin vikt? Ja det e vad jag väljer att tro. Kan jag bara lära mig att äta rätt så kan jag både gå ner i vikt och hålla min målvikt när jag har nått den. Tänker fan inte ge mig fören jag e där.
Största utmaningen denna vecka. SÖT SUG!!!!

Tacos?

Med salladsblad då förståss, men det hade varit gått med kött, det va längesen nu.

Vad händer i vardagen?
Inte mycket, humöret har hållt sig ovanligt jämnt de senaste dagarna, inga låga perioder. De låga är väl de mest läskiga, men jag tror kan jag bara hålla igång pulsen så kan nog hjärnan få sin energi kick.

Delar mina måltider med 3 shakes vilket blir ca 360 kalorier om dagen och sen en lagad middag på kvällen.
Äter otroligt mycket frukt har fortfarande svårt att dricka vatten, kommer liksom bara inte ihåg att jag ska dricka vatten, man blir så kissenödig, och det e inte så bra när man står ensam i receptionen.
för mycket information där kanske. men ialla fall.

 Nu gäller det bara att hålla huvet på skaft och vara vaksam med vad jag äter så jag inte faller tillbaka på gamla rutiner.

önska mig lycka till!

Första veckan med GI

Så är idag på dag 2 av min första vecka med GI. Igår åt jag en Jätte stor sallad med kräfter och keso med en halv avocado. Idag blev det til lunch (för jag hade slut på påsar) blev det sallad med rödbetor och stekt ägg. Middag, med Evelina blev Grillad kyckling med feta ost och mix sallad. Imorgon vet jag inte riktigt vad som kommer att ätas men får väl se om man hittar något spännande på nätet, kanske tacos, utan taco brödet, för mig då.
Jag undrar om jag kan äta äggnudlar eller glasnudlar. måste kolla upp det. om någon vet pliz let me know.
Som ni ser så har jag mycket kvar att göra, men det e en underlig men intressant väg dit.
Vad skönt det ska bli och få jämna fina lår. eller en armhåla  som inte ser ut som en rumpa.
Imorgon ska jag försöka gå till gymmet om jag inte bli sjuk nu under natten, känner mig inte så bra. men det ska vi nog klara av.

Pick me upp songs!

Har någon några bra tips på pick me upp songs?
Nu har jag
Fireworks- Katy Perry
All this time  - Maria Mena
When I get you alone - Robin Thicke
Start me up - Rolling stones
Lets do it (lets fall in love) - Alanis
Det bästa sättet att få upp humöret, träning med perfect pick me up låtar.

Gym motivation och ett par skor.

Idag när jag vakna och såg balkongen ha meter vis med snö tappa jag allt sug på att gå och träna + så mår jag inte så bra. Men det e bara en dålig ursäkt.
ORKAR BARA INTE. varför har jag tappat all ork. varför kan jag inte känna lika dant som jag gjorde första veckan, vad har hänt varför har jag inte längre uthållighet. ÅÅÅÅÅÅÅ vad arg jag blir på mig själv. jag vill juh ha ett resultat och jag komer juh få ett resultat om jag bara håller igång.
Nä idag bär det av till affären och köpa skor så jag kan gå imorgon.
Nä går till gymmet nu. måste gå till gymmet. nu går vi.

Jag vill jag vill jag vill.

I bland e det svårt att peppa sig själv, jag börjar tappa motivationen, det e inte bra.

Så vad måste jag göra för att hålla movitationen uppe. Jag vill juh verkligen lyckas med detta. jag har aldrig mått så bra fysiskt, och jag orkar mer, men samtidigt så vill jag bara ligga på soffan och dega.

Men idag bär det av till deichmans så jag kan köpa skor till gymmet, och köpa ett nytt paket med pulver så 4 dagar till kommer gå som en dans.

Idag ska jag börja planera frukost lunch och midda som är GI


Redo att ge upp...

.... men det är bara 4 dagar kvar. Det kan jag klara. Det e skönt att bo med någon som peppar en och håller en igång.

Nu i två dagar har humöret gått lite upp och ner, och det e jag lite trött på. men som sagt fyra dagar.


Irritations objekt.

1. Över armarna, gäddhänget ska BORT. tips?
2. Rumpan, så många klänningar jag har prövat som titter så bra över bålet men när man ska ner mot rumpen så går det inte, så andra objektet rumpan.
3. Låren, Can you say tree trunks. Du vet det där brännande kännslan man får mellan låren på sommaren. kommer juh aldrig bli av med det, men kanske kan underlätta den lite.
4. Magen, har juh en fantastisk midja så vill inte bli av med den men för att det ska bli rätt så ska det oxå krympa.
Så dessa va mina Fysiska irritations objekt. För att det fysiska e det första man ser e det ofta det ända man tänker på, men där är en del underliggande problem som måste lösas oxå.
1. Kondition.
2. minska risken för diabetes
3. minska risken för bröstcancer
4. minska risken för hjärt och kärlsjukdommar.
Även den mentala hälsan känner jag en skillnad på. Ska erkänna att här om dagen så va jag deprimerad ville inte göra någonting ville inte röra mig och ville verkligen inte fortsätta med denna dieten. men jag tog mig igenom dagen och dagen efter mådde jag helt underbart.
Nu e det lång promenad och lite shopping som gäller.
ps. bilder imorron istället, hinner inte nu. ds

Vikten

Nu e jag inte Säker på vad jag vägde innan jag börja med Nutriletten men jag tror jag lår precis över 100 strecket, men jag vet att just nu väger jag 97. mitt mål är 80. eller rättare sagt storlek 40 i byxor. Man ska inte koncentrera sig så mycket på siffrorna som mer till den storleken man känner sig nöjd med. men det känns bra att ha ett fysiskt mål att nå. Det gör det lite lättare.
Eller va tycker ni ska man ha ett så specifikt mål som möjligt eller ta det som man bli nöjd med?
Alla man pratar med har en åsikt om detta så kanske man bara ska bestämma sig för vad som passar en bäst?
Vad säger experterna? ska kolla upp det till nästa uppdatering.

Så det nya jag...

Hur ofta har man inte sagt det?
Men nu är jag på min 5'e dag med en 14 dagars Nutrilet diet och efter det ska jag börja med GI.
Jag e väldigt glad och tror att det kommer bli bra, men just nu så tar humöret en hård smäll och hoppas det går över väldigt snart. De första dagarna var lätta men när jag kom till dag fyra och fem blev det lite jobbigare. Va lite korkad i början och träna lite för hårt både kondition och styrka, men det har jag slutat med nu och ska bara göra kondition till jag börjar med GI.
För er som inte vet vad Nutrilet diet är, så är det ett pulver man blandar med vatten för tjejer 5 gånger om dagen. Nästa vecka tänkte jag introducera lite sallad i min diet för att liva upp det lite. Målet med detta är att man endast ska få i sig 500 kalorier om dagen. Anledningen till att jag gör detta är att jag är för att jag vill rensa kroppen från allt gammalt både mentalt och fysiskt. Jag är inte stolt över hur jag har blivit eller har varit och vill få ett slut på det. Och nummer 1 som jag måste jobba på är självdisciplin. Igår va jag tvungen att äta lite torkade frukter för mitt blodsocker gick ner, men utöver det har jag klarat mig hyffsat bra och är ganska stold över mig själv. Fem dagar avklarade och min kropp mår bättre och även om jag har kort stubin just nu så har jag ett gott humör.
Nu har jag fått höra att jag e lite för hård mot mig själv just nu, men när jag har klarat dessa två veckorna kommer jag trappa ner på det. jag kommer låta mig ha en dag antingen varje vecka eller varannan vecka som e min dag där jag kan äta och göra vad jag vill, men jag måste lära mig att vara min egen chef. Det e jag som bestämmer över MIG. Ingen annan bara jag som kan säga Ja Eller Nej.
Så det är så här min tillvaro, min livs tanke och min närmaste framtid kommer att se ut. det e dags för en förändring och jag hoppas att min familj och mina vänner kommer stötta mig så gott det går. när inlägg blir det en NU bild.
Tack för mig.

Same but new

Detta ska nu bli min nya och mer koncentrerade blogg.
Min själv diciplin ska bli bättre och ska uppdatera oftare. jag hoppas att det kommer funka.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0