Påsken.....

Har varit underbar, men nu står man tillsvars för allt man har ätit och ska nu kämpa hårt till den 22 maj då min underbara brorsdotter ska konfirmeras. och till dess så ska all påsk mat och massor till försvinna.

Jobbar nu  min sista vecka natt..... eller så är det sagt. så förhoppningsvis så kommer det hjälpa lite på stressen och psyket. när man jobbar natt så tar bara fajten att gå till gymmet på morgonen så pass mycket energi att man knappt orkar stiga upp på löparbandet. *ironiskt skratt*. Men va fan. det ska gå. så e det bara.

fan ta mig om jag inte får detta att fungera.


5 km nästa mål

Idag tog jag 3.21 km med varijerat gå och jogga. Det va jätte jobbigt men jätte kul. jag föredrar att ta det på andet än i den underbara naturen... än så länge. vi får väl se hur det blir  sommar :D

Äta rätt under natt veckorna....

Upptäckte att det e svårt att hålla allt igång när jag jobbar natt så det får bli när jag kommit tilbaka i dags rutiner tror jag. men håller mig duktig i alla fall. typ.
så nu ska jag sova, sen e det tillbaka till jobb:D

Tränade Idag!

Idag va första träningen på två veckor. SÅ JÄ**A skönt. tog det ganska lungt för jag har fortfarande hosta. Men 25 min kondis och 25 min mage och rumpa:D har idag påbörjat en ny runda med pulver men vet att jag måste äta en måltid omdagen om jag ska hålla mitt humör uppe. Fick juh höra det sist att mitt humör hade gått ner ganska myket sist så därför blir det en måltid omdagen.
Ska gå på natten idag. sju underbara nätter framför mig. Nu ska jag väl ha kommit in i natten så pass så jag kan göra lite extra jobb. hålla igång hjärnan lite bättre. kanske plugga lite.


Mitt sommar mål: är att lära mig lägga schema och ekonomi. Ekonomi delen komemr bli svår, men jag vill i alla fall förstå den bättre. Håller på att skriva min "Resume" så jag kan börja kolla upp lite jobb se vad folk söker och vill ha. Om jag får några erbjudanden någonstans.
ALLA SOM LÄSER MIN BLOGG I SKÅNE: JAG KOMMER HEM TILL MIDSOMMAR OCH KOMMER DÅ FIRA MIN 25 ÅRSDAG NÄR JAG E NERE.
puss

Kvällen innan nätterna:D

Nu e jag tillbaka efter en vecka med bara massa familjen Söderberg:D
Först en natt på Park Inn med Lotta och Evelina, med bio i sickla. Vi ville kolla på en Jätte rolig film, så valet låg mellan "Tillfälig fru" och "Hur många lingon finns det i världen". Evelina fick välja. det blev Lingon. Den va rolig. Men det blev ju inte riktigt som planerat. Vill inte Spojla för de som inte har sett den. Men jag rekomenderar den starkt. det bjuder på ALLT.
har nu inte tränat på två veckor då jag har varit sjuk. Först med magkatarr och sedan en förylning som inte vill släppa. Det värsta har släppt nu och har mest bara lite snuva och hosta kvar. Tänkte jag skulle ta mig tillbaka till gymmet med lite lätt gång och mage.
Diet mässigt har jag varit väldigt dålig, det e så jag skäms. Så nu e det jag som ska göra två veckor detox.... igen. Jag ska fan komma in i det rätt. Det svåraste är brödet. det e så svårt att vänja av. Men det ska bort, kanske itne helt, får juh bli knäcke ibland i alla fall. :S
Hur ser livet ut idag? nja, orkar inte skriva om det nu. får se imorgon.

RSS 2.0